There was an error in this gadget

January 20, 2009

Jason Mraz live in KL

Hari ni takde ape yg menarik berlaku so aku pun takde idea nak update
ape utk blog aku.
Tapi nak canangkan kat korang semua yg bulan March nanti,sorg lagi
favorite artis aku dtg buat konsert kat sini.Insyaallah aku akan
pergi.Tiket dah on sale now.

Jason Mraz live in KL pada 4 March 2009 nnt akan diadakan di Stadium
Negara...bersebelahan dgn Stadium Merdeka.So jgn keliru ye kalian
semua.

Sebelum itu,13 Feb ni Rihanna akan menggegarkn dulu peminat2nya di
Stadium Putra,Bkt Jalil.Konsert ni aku dah beli tiket awal2.Sungguh
teruja. =)

Those yg akan ke konsert Rihanna tu nnt,kalau terserempak dgn aku sila
la tegur :P
Tapi aku rase tak terserempak kot.Bkn sikit yg pergi tu.

Anyway,Aku akan pergi jugak konsert Jason Mraz tu nnt..
Gaji ni nak beli tiket terus! huhuhu

*my breath fogged up the glass,I drew a smiley face then I laugh~

--
Haie Ahmad

No comments:

Post a Comment