There was an error in this gadget

January 11, 2009

a day at KL Sentral

Haluuuuu~
Beberapa hari sblm ni macam2 plan yg aku nk buat utk hari Ahad ni.Tapi
dah nama pun plan,so menjadi atau tak itu belum tentu lah.Antaranya
nak pergi interview,balik Rawang dan lepaking kat Pavilion.Tapi last2
just plain chill out kat KLSENTRAL dgn gff aku si Zaidah itu.
By the way,'gff' is 'gorgeous friend forever' =)

Bangun tidur tadi sekitar 11am.
Dapat text dr Zaidah..
Katanya lepak2 KLSentral sudeh.
Elok la gak kot,destinasi bajet kitorg.

12pm...kitorg jumpa kat food court KLSentral dan aku sempat lunch
favorite meal aku Nasi Goreng Paprik!
Sangat yummy.
Zaidah online dgn notebook comelnya while aku online dgn PDA comel
aku..(comel ker?)

Agak dlm 2 jam lebih kat sini,kitorg berpindah ke Starbucks pulak sbb
aku dah kena hipotermia dek kerana suhu aircond yg gila sejuk dlm food
court tu.
So I need to 'defrost' my body!

A hot cup of toffee nut latte at Starbucks was soooo refreshing!
Ada la jugak time utk aku bermandikan suhu matahari sikit sbb café tu
located kat arrival hall klSentral.

Yah! lepas ni nk balik dah.

*sok interview*


--
Haie Ahmad

No comments:

Post a Comment