There was an error in this gadget

July 31, 2008

Perihal kertas bernilai...

31 Julai...hari terakhir bulan ni.Dan seperti hari2 akhur setiap
bulan,menjadi hari plg indah bagi pekerja La Place sebab ini merupakan
hari gaji.Seronok lah,tapi sekejap je.Sebab apa?itu ini nak dI
bayar.Kalo seminggu sblm ni,rasa teruja utk terima gaji,skrg duit dah
dlm tgn makin pening kepala dibuatnya.
Astro,sewa rumah,bil2 utiliti,hutang2 dan keperluan rumah...baru ni
aku dpt rasa mcm mana peningnya kepala org2 dewasa yg bekerja.Kerja
bkn utk dpt duit,tapi utk tampung keperluan,kehendak dan kos sara
hidup...oh duit~

July 30, 2008

Perkhabaran yg mengejutkan!

Helo folks.
Smlm tak update pun.Malas plak.Anyway berkemungkinan jumaat ni aku
balik kampung d family.Tapi x pasti kedah atau perak.Bapak aku call
tgh2 mlm ckp aku kena ikut sekali sbb nenek aku yg satu itu
sakit.Hm..lama jugak tak balik kampung since arwah atuk aku meninggal~

July 27, 2008

Ahad yang boring.Hahah!

Krinnnggggg!!!!! BUnyi jam loceng aku pagi2 ahad.Gile seyh luper nak off kan alarm.Baru ingat nak layan tido sampai petang.Tapi alarm bunyi tepat kul 11.30am.Wah rancangan Kring-Kring Aznil dah nak mula..Pagi ni takde gosip lain melainkan isu Fasha Sanda yg dikatakan telah melukakan hati para wartawan.Malas seyh nak amik port.Hanya Fasha Sanda,wartawan2 yg berkenaan dan Allah je yg tahu pokok pangkal cerita dan kebenaran isu tersebut. Hari ni jugak aku kena pegi laundry amik baju2 aku tapi entah mcm mana resit laundry tu hilang pulak dah.Tak tau cicir kat mana!mungkin masa nak keluarkan duit semalam..Hm..Ni aku sempat singgah cyber cafe dulu sebelum amik baju2 aku tuh.Harap2 akak dobi tu tak kisah sebab aku "terhilangkan" reasit tuh.. adios!

Insomnia...agaknye!

Tak boleh tido lagi?kena insomnia lagi ke aku?tak ah..aku minum 2 gelas nescafe sebelum balik kerja tadi.So kesan kaffeinnya baru memberi kesan.Macam lah sebelum ni aku tido awal pun kan.Balik kerja tadi terus layan tv.Sempat dulu layan Las Vegas! Josh Duhamel cute! wallahh~.. Then terus pegi makan.Supper treat aku mcm biasa maggi goreng kat mamak faveret. Sampai pekerja restoran tu dah tau aku nak makan ape.

July 26, 2008

Avril Lavigne live in KL!!!

YAH!!!!!!!
akhirnya setelah 6 tahun aku tunggu saat ini berlaku juga! Avril
bakalan mengadakan konsertnya di Kuala Lumpur sempena world tour The
Best Damn Thing.

Dan khabarnya puteri punk pop itu hanya singgah di Kuala Lumpur bg
mewakili negara2 Asia Tenggara.

Hm...same mcm kes Linkin Park dulu la yek?Dimana band rock itu hanya
singgah di Malaysia kerana negara ini merupakan satu2nya penyumbang
jualan tertinggi album debut Hybrid Theory.Awesome!!

*Well,aku dah beli tiket konsert avril! teruja !

Usaha menghidupkan kembali blog aku.

Hello all.. Gile lama betul aku tak update ape2 dlm blog aku ni kan? BuKannye takde masa nak updates tapi mungkin takde peluang kot. Malas maybe nak online?Shut the fuck up!Dengan waktu yg byk terluang dan kemudahan akses wi-fi di tempat kerja,sepatutnya aku boleh updates blog hari.Sebab hari2 aku online. Ok jek.aku try mulai hari ni,aku akan updates blog walaupun sedikit sumbernya! GO HAIE!!!! haha gile!