There was an error in this gadget

November 07, 2008

Walking Tall

Damn Hot! yeah im Hot..hot sebab cuaca panas. Semalam aku tak update pun blog sebab takde ape2 yg menarik utk ditaip. By the way,semalam francais terbaru James Bond : Quantum of Solace dah menjengah pawagam.Aku nak tengok?Hm...tak kot..entah lah maybe tengok kot..tgk lah nanti. Hahahha berapa banyak tengok daa... Hari ni aku break pergi caybe cafe sebab nak online secara puas. Kalau kat hp tak berapa puas sangat sebab skrin pun kecik. Setakat online light2 boleh la.. Cafe yang selalu aku pergi tu hari ni kena serang virus katanya~ Patut la aku masuk tadi tgk sume pc dia blank.Kesian deh loh~ So terpaksa la aku pergi cafe sebelah yang ado kelajuannya... Tapi hari ni not bad pulak speed dia.Selalunya mcm lembu!

No comments:

Post a Comment