There was an error in this gadget

November 30, 2008

the clubbing issue

Aloha~

Blog kali ni nk citer sket pasal 'party' anjuran seorg kawan.Lama dah
planning akhirnya smlm menjadi realiti jugek.

Cadangan asalnya nak ke Loft tetapi ade la skit gangguan teknikal yg
lebih enak dikabarkan di sini sebagai 'waldrobe mulfunction'..
Jadi aktiviti mencucuk bintang berpindah ke Sunshine Club.

Not bad music dlm tu.Lesen utk membawa masuk beberapa kawan yg lain
semua dah settle.Environment club tu taktau aku nk ckp mcm mana.But ok
lah.Si Zaidah dah mula crush dgn sorg staff yg served table kitorg.
Sebelah table kitorg pulak ade beberapa pelancong yg sgt sporting dan happening.

Mlm tu bagaikan dah lama kenal satu club,dr 2 org perempuan kt table
kami,tetiba jadi 5 org.Ntah dari mana2 dtg pun aku tak tau.
Yang aku pulak lebih 6 kali ke tandas.Tangki penuh kaedahnye..
But there's one insiden that I managed to covered(at least).
Thank to Zaidah coz she's there next to me to chill me up.

*new year maybe cucuk bintang lagi... :)

No comments:

Post a Comment