There was an error in this gadget

November 01, 2008

Drakula vs Drag'kula

Awuuuuuuuu~
Hihihihihihi!!!!!

Yeah! 31 Oktober hari Halloween.Tak plan sgt pon sbnrnya.Just last
minit punYa preparation.Ikut plan asal aku just nk clubbing kt Blueboy
je tp petang sblm celebrate halloween,aku ke OneUtama utk cari tanduk
setan.

Dalam tgh kusyuk mencari tu terjumpa pulak kostum drakula.Cool! so aku
decided utk menjadi drakula mlm tu.

Mlm tu ada sekumpulan guest celebrate halloween kt restoran aku
kerja.Macam kostum yg aku tgk,tp yg plg x tahan tu,aku pulak yg lebih
sudu dari kuah.Aku siap dress drakula trus mlm tu utk layan guest2
hantu kubur tu semua! hahaha baru lah ade feel....layan~

Menjelang pukul 1pagi,aku sampai depan Planet Hollywood seperti yg
dijanjikn.Aku,Amir,Amran da2 org lg kwn dia nk masuk Planet mlm tu nk
celebrate.Tapi aku xde la beriya2 sgt berkostum.Dkt tmpt kje sudah jd
drakula,kt dlm planet jd 'setan' sudah.....

No comments:

Post a Comment