There was an error in this gadget

July 21, 2007

19 June- Food Testing

Eh? bestnya hari ni ada food testing dan sesi photography untuk restoran baru ni! dapat jugak aku tengok cemane lah rupanya makanan-makanan yang bakal dijual kat sini nanti. French based katanya.Tapi aku tengok makanannya.... eurghh...ntah ape2 tak berpatutan dengan harganya yg boleh diajak lagi 3-4 org kawan makan ramai2 kat McD! Btw,aku dapat rasa kesemuanya! Starter kegemaran aku adalah "Cocktail Valencia", main dish kegemaran Steak dan dessert kegemaran aku agalah "Hot Chocolate Fondant"...yummy!!

No comments:

Post a Comment