There was an error in this gadget

July 21, 2007

17 June- Working,Tiredness

Cancelled!!! Ah! malangnya nasib aku kali ni sebab plan nak jumpa BB terpaksa ditunda ke hari lain. Motifnya??? aku tak cukup fulus utk jumpa dgn dia.Buat masa sekarang ni aku kena berjimat2 sebab duit yang ada kat tangan aku ni pun hanya cukup-cukup untuk tambang aku ulang alik pergi kerja.Well,yes aku masih berulang dari Rawang ke Damansara.Jauh gila kan tempat kerja aku tu.. InsyaAllah aku akan dapatkan bilik sewa dalam bulan ni jugak. Tak larat dah nak ulang alik.Bukan penat kerja,tapi penat masa menunggu bus dan komuter..tambah lak penat berdiri dalam benda alah tu. Kalau nasib baik,dapat la seat...alahai~

No comments:

Post a Comment