There was an error in this gadget

October 20, 2008

Umbrella..ella.ella.eh eh eh

October sudeyh ke?Yg penting aku dah lama tak update blog ye cik akak2. Nak gosip ape kali ni?Tak lain tak bukan,musim hujan... Bile Malaysia ni panas,sume mengharpkan hujan.Tapi bila dah hujan,terlebih pulak kuntiti yang diperlukan.Talk about hujan..terowong SMART yang kononnya bakal menyelamatkan aset berbilion2 Ringgit Malaysia yg berada di atasnya tu macam haprak aje.Setiap kali hujan lebat,tak sampai bape minit dah kene tutup.MOTIFF??? Sebab tak dapat tampung aliran banjir.Kaedahnya sama dengan membazirkan wang kerajaan yang berbilion2 itu ke atas projek yang ado~

No comments:

Post a Comment