There was an error in this gadget

October 22, 2008

"Going Green on Aidilfitri"

Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!
Sempat lagi la kot kalo nak wish.
Well raya tahun ni aku dan family semua going green.Ala2 kempen mother
nature gitu.

Tapi rasanya kaedah itu mmg 'disengajakan' sebab bbrp minggu lepas
raya ni,bakal diadakan majlis pertunangan adik aku yg jugak bertemakan
'hijau' utk sebelah pihak lelaki.Jadi dah save budget sket kat situ.

25 Oktober ni,adik lelaki aku bertunang dan serentak dgn itu,pada hari
yang sama juga rumah terbuka family aku dgn pihak perempuan diadakan
sekali.Malam pulak kawanku Elmo juga buat rumah terbuka :)

*happy sbb akan jumpa ex-classmates kt rumah terbuka Elmo nnt.To my
bro,hope ur engagement runs well.InsyaAllah..

No comments:

Post a Comment